Oj nu var det ett tag sedan jag skrev!


Jag trodde att det var typ 3-4 dagar sedan jag bloggade.. Inte 6 dagar! Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker till Sverige, det ska bli jättekul men vi kommer att sakna pappis!! Vi får hoppas att det fina vädret fortsätter några veckor till!

Jag har inga nya bilder att lägga upp för jag glömde minnet i San Juan (hoppas jag! om det är borta vet jag inte vad jag gör!!).

klart slut!

6/7 Nu går tiden fort!


Vi var i San Juan i helgen och kom tillbaka igår morse! Det var trevligt men det regnade hela tiden!! Men man får ju vänja sig vid det, Sverige är ju ganska regnigt om man säger så..

Snart bär det av till Sverige för mig och Emil, det ska verkligen bli intressant.. Det mest intressanta ska bli att se hur jag lyckas gå på toa.. För två månader sedan så kunde man lämna Emil till vem som helst och han bara log mot dem, nu så börjar han skrika om man så bara gör sig berädd att lämna över honom till någon som inte är pappa, mamma, farmor eller farfar.. Jag skulle ju kunna ha honom i knät när jag kissar kanske? Eller ta ner skötbordet och spänna fast honom på det? Eller så kanske jag hamnar bredvid någon trevlig person som kan vinna över Emil på några timmar så behöver jag bara hålla mig ett litet tag.. När jag är ensam hemma med honom här så brukar jag ju ta med honom på toaletten och sätta honom på golvet med nån leksak, men som min mor påpekade så är ju flygplanstoaletters golv en aaaaning smutsiga..

Vi åker den 20:e och är framme den 21:e så det är ju faktiskt bara två veckor kvar!!

1/7 juli!!


Nu har väl sommaren kommit till Sverige? Det finns ju inget deppigare än att börja juli med regn.. så jag hoppas att det var fint väder i hela Sverige idag!

Emil har precis åkt iväg med farmor, gammelfarmor och gammelfaster på en liten tur till ett köpcenter här i närheten så jag är helt ensam ett litet tag. Det finns så mycket som behöver göras; diska, plocka upp, tvätta och mycket mer.. Men det ska jag ta tag i snart, det finns mycket att göra på datorn också, just nu tittar jag på priser på biljetter Sverige-Mexico i jul.. Det ser inget bra ut tyvärr.. Men jag ger inte upp än!

Oscar kommer snart hem och äter, känns som att jag inte har sett honom på evigheter. I förrgår jobbade han tills klockan tolv på natten och nästa morgon gick han upp klockan fem och åkte iväg till Morelia och var borta tills klcokan nio på natten.. Stackarn, och stackars mig :(

Glad sommar på er!

RSS 2.0