Emil går till jobbet


Oscar har jobbat hemmifrån i någon månad men nu så har han flyttat in i nya kontoret och går hemifrån vid runt 9 på morgonen. Emil har ju vant sig vid att ha sin pappa hemma och har även fått följa med på en del ärenden, men nu är det slut på detta.. Han har börjat inse att pappa går till jobbet varje morgon så när han ser att Oscar börjar göra sig i ordning för att gå så springer han i panik runt och letar efter sina "sones" (calzoens=kalsonger), "lones" (pantalones=byxor) och sina skoj (skor). Han tar på sig allt själv och sen hämtar han sin lilla leksaksvagn där han har sin "lilla Emil" docka och så säger han "vamonos papa" och "bye, mama". Vad gör man, stackars liten.. Idag fick han följa med på en liten tur sa Oscar.

Köttfärssås med spaghetti :)


Just nu så har Emil en spaghettifas, han vill ha spaghettis till frukost, lunch och middag. Spaghettis med köttfärssås är favoriten!


Baka, baka liten kaka :)


Idag bakade jag och Emil morsdags-kakor till Olivia (farmor), det blev röda och gröna mördegskakor. Emil tyckte att det var roligt att trycka ut figurer och han gjorde Emil-, pappa-, mamma och Abuela (Olivia) kakor samt några hjärtan, änglar, grisar och klockor. Definitivt något som vi ska göra igen, kanske när vi är hos mormor och morfar i Sverige!?


Mina pojkar :)






Emil ♥ pinnar

Vi bor precis bredvid en stor lekpark full men rutchkanor, gungor och klätterställningar och en massa lekkamrater. Men vad tro ni att Emils favoritaktivitet i parken är, jo att samla pinnar och slå på träd stammarna med dem, han metar även efter fisk med dem i alla fontäner vi går förbi :)

















Morgonljus i Parken



Vi var uppe tidigt idag för vi hade ett ärende till banken, på vägen hem passade vi på att gå förbi lekplatsen. Klockan 9 på morgonen fanns det inga andra barn där men vi hade kul ändå, ända tills Emil började att kasta stenar på blommorna och sen spotta mot mig när jag sa till honom att sluta, då gick vi hem. Vilken liten ängel jag har ;)



Nu är vi hemma och äter vindruvor till frukost!

Känns som att Emil kommer att få sova middag idag, klockan är bara tio och han är redan en tröttis.


RSS 2.0