Projekt lekrum!


Bredvid köket i huset i San Juan har vi ett rum som vi inte använder, det ska egentligen vara matsalen men vi har inte köpt något bord än och planerar egentligen inte att göra det snart heller. Det funkar bra att äta utomhus som vi gjort hitintills, det är ju alltid varmt! Längre fram så tänker vi bygga till en veranda som kommer att vara som en del av huset med halvhögaväggar, myggnätsfönster och tak. Men tillbaka till Projekt Lekrum!

Vi har redan nu alla Emils leksaker där och jag brukar sätta honom där när jag ska ordna i köket, laga mat eller diska. Det funkar jättebra eftersom det är öppet från köket in till matsalen.

Så här ser det ut nu:


Sett från hallen


Sett från köket

Vad vi vill göra är att täcka golvet med sånt lekgolv som ni ser längst bort i högra hörnet. Det blir första steget sen skulle jag vilja göra en myshörna med draperier där Emil kan sova på dagen. Vi vill också stänga öppningen mot hallen med en barngrind, det kommer att bli så fint!

För övrigt så är den baby jumper som ni ser i första bilden vårat sämsta köp någonsin! Emil avskyr den och börjar gråta bara man försöker sätta honom i den.. hoppas att den funkar bättre till nästa bebis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0